Wednesday, February 16, 2011

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!

Idea ade nak mem-blog tapi busy pulak. Jumaat ni ade exam tax. So, minggu ni jadi minggu join contest la. Hu3. Kali ni nak join Giveaway ni pulak. 

Boleh klik kat gambar ni tok join Giveaway ni


Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
DONE
2. Jadi follower blog ini...
follower ke 461 DONE
3. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni yer...
DONE
4. Terbuka buat semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia yer..:)
DONE
Itu sahaja..mudah saja dan Mmg senang kan! But jangan ambil senang k!....
My Giveaway for My Birthday...Yes! I'm Look Younger!
Tarikh tutup : 20th February 2011, time : 20:02
Hadiahnya..Perfume from Body Shop lagi (nnt Ai Up hadiahnya yer)!..dan FM dari Penang utk 5 lucky no yer..:)
P/S : Mari ramai2 meriahkan Giveaway ni. Still got time =)

2 comments:

  1. thanks psl sudi joint..gd luck k..:)

    ReplyDelete
  2. Wow.. jadi follower pun dapat hadiah eh..:)

    ReplyDelete